Det var Kirunafestivalen 2013

Sammanfattning av helgen: Haft två bra dagar med Lotta, Johanna och Annamaria. Åkt ytterst lite karusell, sett och lyssnat på Darin, Nause, Oskar Linnros, barnfavoritet Yohio såg vi typ 5 minuter av - haha, Miss Li, Ansiktet och Rebecca&Fiona som jag förövrigt tyckte sög ganska hårt. Jag har ätit godisremmar och inte slösat mycket pengar alls. Sedan kan jag konstatera att jag har fått min årliga dos av packade människor. Fredagen var inte så farlig men lördagen då var allt i sin ordning igen - folk var fulla som fan. Dom flesta över arton (utom föräldrar typ) och alldeles för stor del under arton hade nog druckit mer eller mindre. Det brukar kallas festival.
 
Idag mår väl dom flesta som dom förtjänar. Själv är jag fruktansvärt trött och går runt och gäspar, fasten jag har sovit så det räcker. Men tro inte att det är någon bakfylla här, för då måste man ha druckit först och jag har inte druckit mer än vatten. Men jag har då sett andra 98or igårkväll som nog är lite bakis idag ;)
 
Nåja, idag har varit en seg och hemskt tråkig och jobbig dag. Jag måste packa. Imorgon åker jag på konfirmationsläger till Skellefteå. Och packa kan vara bland det värsta som finns. Bara jobbigt. Egentligen borde inte jag sitta här och lata mig utan jag borde packa min träningskläder och resten som är kvar. Jag orkar inte. Nåja, har ju inte varit särskilt aktiv under denna helgen på bloggen, och jag tror att den får ta sommarpaus nu.
 
 

Topclass

Sorry, jag glömde blogga igår... Men jag hann inte! (jag orkade inte) Först var jag till stallet och fixade till Rosa och sedan hem och på kvällen gick jag och Lotta och handlade lite godsaker och sedan bänkade vi oss hemma hos mig framför en dålig film som vi hade hyrt. Stängde av den halvvägs och kollade LOL istället, haha ;) Hade en riktigt bra kväll med min fina vän.
 
Idag steg jag upp tio och gick direkt ut i regnet med hunden. Sedan har jag chillat som tusan och inte gjort mer än nödvändigt - som vanligt. Men för några timmar sedan var jag och Lotta upp på stan och kikade lite på festivalen i regnet, men det var liksom inget lockande i regn mitt på dan. Så vi gick runt på lite affärer och jag fyndade en klänning på JC för 75 kronor! En jättesöt, rosa klänning med bara ett axelband. Kändes inte som om jag slängde några pengar i sjön i alla fall.
 
Som det ser ut just nu så verkar det som om vi kommer få inviga festivalen i regn. Hemskt tråkigt och jag håller alla tummar och får för att det slutar regna och är uppehåll hela kvällen. Det skulle vara så skönt om det bara var uppehåll! Nåja, nu måste jag nog cykla iväg till OK och lämna igen filmen innan hyrtiden är ute. Vi hörs kanske senare, puss på er!