10 dagar senare, och dessutom engelska-skadad

Jag skulle börja blogga ja, för 10 dagar sen, ojdå kan man ju lätt säga. Jag har väl bara inte idats, kände sån blogglust när jag tänkte börja blogga igen, men gör väl inte det numera. Senaste dagarna - har jag varit hemma med ont i halsen (vilket betyder måndag & tisdag) men imorgon ska jag nog till skolan.
 
Igår gjorde jag ingenting annat är kolla pll, revolt och ojade mig över att jag hade så ont i halsen. I morse däremot vaknade jag och hade knappt ont i halsen alls, lurad av min kropp igen, nämen skönt om jag slipper någon värre förkylning. Idag har jag i alla fall gjort någon nytta, pluggat religion och skrivit ett svinlångt inlägg på en skolgrej, en reseblogg - PÅ ENGELSKA. Inte för att skryta men min engelska har blivit sjukt mycket bättre senaste månaderna, inte alls lika svårt som det varit förut. Jag vill tacka Pretty Little Liars (som jag ska slå på alldeles strax). Så nu efter att jag just avaslutade inlägget på engelskabloggen är det ganska skumt att skriva på engelska, it's pretty strange actually. Haha nä men nu ska jag sluta babbla om skolan, jag ska kolla lite pll och sen plugga lite mer religion och sen ta en låååång fet dusch, gött.
 
 
  

Dear blogreaders

Jag tänkte kanske börja blogga lite smått igen, känns lite kul igen, så jag tänkte att jag kan skriva något inlägg då & då. Var ju ganska länge sen jag postade något här sist, och en hel del har hänt sen dess, eller ja livet rullar på som vanligt och vi har fått massa snö hör uppe i norr, mer intressant än så är det tyvärr inte.
 
Denna vecka som gått har jag haft prao på ett café här i stan och det var verkligen jättelärorikt, roligt och alla var supersnälla och sådär. Blev även erbjuden att jobba extra när det behöv osv, samt att jag nog kan få sommarjobb där, känns ju som mera fint. Annars har jag gjort lite skolgrejer under veckan, umgåtts med lite kompisar och varit i stallet idag.
 
Nästa vecka är det skola som vanligt och jag har nog inte mindre än 3 (!!!) prov att få tillbaka, och 3 inlämningar, men vad gör det om hundra år? Haha nä men jag är jättetaggad på att få tillbaka proven - nöjd med bokrecensionen jag skrivit men mindre nöjd med krönikan, så den ska jag skriva om imorgon.. suck. Till veckan tänkte jag hinna klämma in lite träning + att jag ska träffa en gammal kompis och det ska verkligen bli superkul!
 
Hoppas att det finns nån där ute som blev lite glad när jag nu skrev ett inlägg, några finns ju kvar här iallafall!