Måndagen, allas favoritdag

Godkväll! Känner att det blev lite sen uppdatering idag. Jag har, som vilken femtonåring som helst varit i skolan hela dagen, sen har jag stressat hem och gått ut med hunden och bytt om & åkt till stallet. Skötte som vanligt Rosa idag och sen red jag Benny på kursen, som jag förövrigt tyckte var riktigt rolig att rida!

Nu på kvällen har jag kikat på Tonårsbossen, ett avsnitt av "Med Clara Henry" och nu ligger jag halvt utmattad i sängen och borde läsa och sen sova, men nej jag snapchatar istället. Det sämsta med mitt rum är dock att jag inte har något eluttag vid sängen. Det plågar mig att veta att jag måste gå upp för att lägga mobilen på laddning sen. Enda anledningen till att jag sällan håller på med mobilen innan jag ska sova...

Dagens outfit

Lördagsmys med bästis ♥

Igår hade jag en hyfsat awesome dag. Föst åkte jag till stallet och tog hand om min sköthäst och red henne. Åkte hem därifrån vid tre, duschade, lagade tacos till middag. Kändes bra att kunna ta åt sig äran för middagen, hihi! Senare på kvällen kom Johanna hit och vi gick iväg för att köpa frukt och läsk på kvantum, slutade såklart med att vi gick en ordentlig promenad och pratade hål i skallen på varann, som vanligt. Först efter ett bra tag var vi inte på Ica och köpte lite frukt, däribland en melon som smakade aceton. Smarrigt. Vi tänkte även kika en skräckis och det var vad vi gjorde också, dock med inlevelse på noll. Vi fortsatte babbla istället.
 
Fan att man inte kan hålla käften någon gång, jag kan fan inte vara tyst när den där människan är i närheten. Jag bara babblar, babblar & babblar. Man skulle ju kunna tro att man liksom får slut på saker att prata om men jag får bara mer & mer saker att säga, är inte det lite sjukt? Dock helt värdelösa saker, men i alla fall, mår som hyfsat bra i hennes sällskap. Everything happens for a reason. Det citatet är något jag verkligen tror på. Allting händer av en anledning. Varför jag började babbla om detta citatet är för att min & Johannas story är låååång. Men den kan vi ju ta i ett annat inlägg. Vi började ju typ som fiender. Vi kan kalla storyn för finender VS bestfriends. Så att ni vet liksom.
 

Försöker ta mig tillbaka

Hej på er! Hur mår ni? Saknat mig? Nej jag tänkte väl det. Jag funderar ändå ganska starkt på att komma tillbaka till bloggen. Känner att jag vill skriva ibland och då vill jag kunna göra det också. Kanske blir det väldigt seriöst med bloggen, eller så blir det inte det. Men jag gör ett försök i alla fall.
 
Har ni några tips på vad ni vill att jag ska skriva om så får ni så himla gärna lämna en fin liten kommentar, jag uppskattar verkligen det. Har även försökt mig på att göra en till video, dock gick det åt pipsvängen eftersom batteriet dog hela tiden.
 
Back on track