Grundskolan är över och jag har överlevt två gymnasiedagar

 
I somras tog jag farväl av världens bästa skola, världens bästa klass och världens bästa lärare för att fortsätta till gymnasiet. Igår hade jag upprop, första dagen på gymnasiet. Satt i aulan, blev uppropade och gick iväg till sitt klassrum med sin nya klass. Jag hade inte den blekaste om vilka som skulle gå i min klass då vi är 2 samhällsklasser i år. Ja, jag har valt samhällsvetenskapliga programmet. Första dagen var vi i skolan bara 40 minuter. Fick lite papper och lite information av våra mentorer som förövrigt verkar bra.
 
Idag var alltså andra dagen - den mer "riktigta" första skoldagen. Vi gick igenom schemat, träffade matteläraren och naturkunskapsläraren och käkad lunch. Efter lunchen hade vi lite lära känna varandra tid men det sög ganska rejält. Verkar i alla fall ha hamnat i en bra klass och alla verkar jättesnälla! Så jag är nöjd och glad, tror att det här är ännu bättre än om jag skulle ha hamnat med dom från min gamla klass som också går samhälls, men i B.
 
Jag tror på ett superbra år, SA14A är min nya klass!

Börjar blogga lite igen

Tror att det är dags att börja blogga lite igen, slutade någon gång kring nyår men nu känns det lite kul igen & det är sjukt kul att gå tillbaka några år senare och se vad jag skrev när jag var 16 liksom. Brukar kolla igenom min gamla blogg där inläggen är mellan 2-4 år gamla, då var jag alltså mellan 12 och 14 bast, så det är riktigt kul att läsa.
 
Får se hur det slutar den här gången, men ska nog försöka blogga lite varje dag, mer om min vardag, för någon motivation till att skriva hur många inlägg som helst per dag med tips och sånt det har jag inte, kul nån gång förr i tiden men inte idag.
 
Så har ni lust att läsa om mina rätt tråkiga vardag så är ni varmt välkomna tillbaka!

Bild från underbara Spanien, var där en vecka med spanskagruppen i maj <3