Bloggar jag läser

Jag är superdålig på att läsa bloggar just nu och kollar iprincip bara 1 blogg flera gånger om dan. Men brukar kika in på fler bloggar när jag har tråkigt och så. 
 
Den enda blogg jag verkligen följer slaviskt är:
 
http://linnolsson.se/ min absoluta favoritblogg! förut läste jag hennes blogg för att jag var så hästintresserad och hon skrev mycket om hästar. Nu hoppas jag ofta över dom inläggen och läser hellre om hennes frukost. Haha nä men det är så. Älskar verkligen alla "vardagsinlägg" hon skriver och sen tycker jag att hon är en grym inpirationskälla och sprider så mycket power på bloggen. Så läsvärd! 
 
 
Sen läser jag förstås andra bloggar också och bland annat dessa:
 
http://johannaday.wordpress.com/  - bra blogg med massor av proffsiga och fina bilder dagligen, lite "inspo" känsla över denna blogg.
 
http://claraslife.se/ fantastiskt rolig människa, hennes youtubevideos är så grymt roliga och eftersom hon är så himla rolig så är även hennes blogg det. Läsväd, tro mig. 
 
http://blondinbella.se/ - blondinbella, har väl ingen människa missat? har inte läst hennes blogg när den var en riktig fjortisblogg, har faktiskt börjat läsa den senaste året och den är rätt bra, när jag orkar läsa alla inläg vill säga.
 
http://kenzas.se/ - läste den oftare och bättre förr, nu är det ytterst sällan jag klickar in och läser den, men den är riktigt bra och hon har massor av proffsiga outfitbilder varje dag. Ska nog försöka börja läsa den igen, för den är verkligen bra!
 

http://nellieberntsson.metromode.se/ kanske en blogg mest för hästintresserade men jag är inte speciellt insatt i hästvärlden nåmer och jag läser iprincip bara inläggen som inte handlar om hästar. Hon är bara 13 år och så känd att det sticker i ögonen på många, därav en vädligt intressant blogg.

 
Sen vet jag faktiskt inte så många andra bloggar jag läser. Detta är vad jag kommer på just nu iallafall.
 
 

Kommentera här: