Jag överlevde jobbdagen

Imorse var jag smått livrädd inför min jobbdag. Vaknade redan vid åtta och bar nog för nervös för att kunna sova längre än så, men oj vad onödigt. Det var inte alls så farligt som jag hade förställt mig.

Har jobbat tre gånger tidigare men då på cafet nere på coopområdet och idag jobbade jag på stan. Saker är lite olika på de olika ställena så jag var rätt nervös, men det var rätt onödigt. Det gick bra, jag tog inte ens fel betalt en enda gång(!!!!) och sen gjorde jag lyxchoklad å lattar som om jag aldrig gjort annat. Nä men det var ganska lätt när jag väl provade 😄

Jobbdagen var med andra ord inte alls så hemsk, och jobb = pengar! Fick första lönen från cafe oscar igår, inte mycket men ändå något! 

Nu är jag så sjukt trött i benen, bara att sitta i soffan är jobbigt. Har pluggat lite engelska och ska nog snart sova - jag vet det är lördag och klockan är nio, men jag är sååå trött. Imorgon ska jag fortsätta plugga engelska, umgås med Johanna och förhoppningsvis övningsköra för första gången!