All i wanna be is somebody to you

I förrgår fastnade jag i en låt. Gissa om den gått på repeat sen dess? Iprincip enda låten jag lyssnat på de senaste dygnen, haha. 
 
Ni måste lyssna. Så.Himla.Bra.
 

Igår var det fredag och jag var i skolan till halv två sen hängde jag med Johanna några timmar. Gick runt i lite affärer och jag fick med mig ytterligare två nagellack och faktiskt ett par vinterskor. Fryser som sjutton m fötterna i mina converse, och snart kommer väl en halvmeter snö så då är låga converse inte det bästa alternativet. Sen käkade jag thai och kvällen spenderade jag hos Jeanette, kollade film och käkade popcorn. Lyckad fredag helt enkelt.
 
Den här lördagen vet jag dock inte hur lyckad den blev. Har städat lite i mitt rum, pluggat ett kapitel Naturkunskap (tanken var att jag skulle pligga hela dan, hehe blev typ 20 min...) övningskört och promenerat med hunden. Övningskörningen kan vi ju diskutera... Själva körningen var inga problem, det gick jättebra. Problemet var bara att vi var på ett ställe man tydligen inte fick vara på - och blev inlåsta på området. Så jävla komiskt, fanns inget annat å göra än att skratta. Pappa ringde nån som kom och släppte ut oss. Haha så himla sjukt.
 
Borde egentligen ha tränat idag, har inte gjort det på hela veckan. Oups... Imorgon blir det förmodligen inte heller någon träning. Ska plugga NK tills jag svimmar och sen... är det oklart vad jag ska göra. Om inte anant kan jag lätt plugga hela dan, skulle jag behöva. Har två prov nästa vecka och ett efter lovet. Men jag tänker då inte sitta hela lovet med NKn så det ska pluggas ordentligt innan, tänker vara ledig på lovet. Punkt. Kommer garanterat behöva plugga på lovet ändå, men....
 
Nåjam nu ska jag fortsätta slökolla gårdagens Idol. Hoppas ni haft en bra lördag!
 
 

Kommentera här: