Bitchig hästkompis

Sen uppdatering även idag, sorry sorry! I'm a busy girl u know. Näven jag åkte till stallet vid halv elva i förmiddags och sedan kom jag hem först vid fyra.

Idag red jag iallafall Rosa igen, på pelhammet och hon var ärligt talat som en GUD att rida ibörjan av passet. Sååå stadig form i övergångar och halter, i skritt, trav och galopp! Så otroligt fin, kändes inte som att sitta på Rosa. Sen blev hon riktigt bitchig, efter vänstergaloppen knäppte hon av i skallen och tjurade ihop sig. Hon måste vara brunstig, nackdelen med sto var det va.

Sen satt jag med Johanna när hon red och fixade allt åt Rosa. En bra stalldag idag! Nu på kvällen har jag käkat tacos och snart blir det fruktsallad, mumma!

Bjussar på lite printscreenade bilder från dagens ridpass. Kanske blir film om någon vill?

Marknadsfredag

Hellowski! Sen uppdatering idag, jag veeet! Jag var helt enkelt för lat för att blogga tidigare. Hade skola från åtta till ett och då var jag hem en sväng och hämtade pengar och sedan gick jag upp på stan och mötte Johanna och gick några varv på marknaden. Käkade en munk och sen var det bra med det, standard alltså! Fanns som vanligt inte så mycket att se, så efter ett tag gick vi till Johanna och chillade där tills mamma hämtade mig vid halv fem.

Skön dag, skolan var ju kaos som vanligt men marknad, fint väder och en fin vän satt som fint. Nu på kvällen har jag käkat en seeeen middag (vi pratar 20.00 här) och sen myst framför tv:n med lite godis. Har även blivit allmänt taggad på livet, finns en sak som jag verkligen vill göra. Och förhoppningsvis kan genomföra. Det vore såååå ballt!

Glad fredag mina vänner ❤

❤Dagens outfit //Linne - Kappahl// Kofta - H&M// Jeans -JC